Sally Nygårds

Igårkväll

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Skrev ju inte nå igårkväll, så jag gör det nu.
Kl 5 ungefär for vi till en kompis som fyllde år och fikade oss feta! Seriöst, jag kunde inte gå:p Sen for vi och handlade typ 2 vagnar med mat, godis, läsk åde, och när vi hade handla klart så bestämde mamma att vi skulle äta ute, för hon orkade typ inte åka hem å göra nån mat, tummen upp för det (y). Så mamma och Selma sprang iväg nånstans och jag och pappa for hem med maten, sen gick vi ner till restauranten och åt oss ännu fetare än vad vi redan hade blivit!! 
Vi kom hem vid 10 tiden, och jag orkade inte blogga då för jag var så trött (jag hade nästan somnat på restaurangen hehe) så jag gick upp och packade det sista och sen la jag mig :)

Idag väckte pappa mig kl 8 iaf. Då gick jag och packade det sista :P Sen har jag fixat lite med påskäggen och ätit frukost. Vet ni vad jag kom på igår! Nästa vecka äre ju påsk!! :D Jaja, men nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag hjälpa till att packa åde, sen ska vi åka. Ser inte fram emot en 4 timamars lång biltur till Ritsem. Men under den tiden ska jag lyssna på musik :))