Sally Nygårds

Födelsedagslunch

Kategori: Allmänt

Lördag var en väldigt ohändelserik dag, ett par vänner till Ralph och Fluffy kom över vid lunch, också packade jag lite.
Igår så åkte vi in till stan med Hayden och ett litet gäng av hans vänner för en födelsedagslunch, han fyllde år förra veckan.
Vi tog in på en kinesisk restuarang och beställde varsin rätt (8 stycken) och två stora byttor med ris. Tror ni det vart nå över? Det vart det inte, tack vare Hayden... Utan han hade det dock blivit typ 1.5 bytta med ris kvar, och typ 2 rätter. Men det var riktigt gott!
Efter det gick vi och kikade i lite affärer. Efter nån timme så for tre tjejer hem och Greta gick iväg för att träffa en vän. Så jag, Hayden, Connor och Liam gick till en/ett (?) photobooth. Haha mycket charmigt!

Tror även en förkylning började spöka igår (från Ralph) för hade huvudvärk hela dagen, så när vi kom hem vid 6 gick jag direkt och la mig. Vaknade sen 3 på natten och höll på att frysa ihjäl så gick upp och duschade. Kunde inte somna om sen, så försökte få ordning på packningen lite och sen gick jag ner och la mig på soffan där aircondition med varmluuft var på!!!

Hade bara två lektioner idag. När vi kom hem vid 4 så hade jag 30 minuter på mig att få ordning på all packning för halv 5 kom Sydney (coordinator) för att hämta upp mig och köra mig till nya familjen.

Hade världens bästa kväll. Tror de här sista två månaderna kommer bli superbra!