Sally Nygårds

Tisdag-lördag

Kategori: Allmänt

Heeeeeej!!!!!
Nu kommer ett till långt inlägg med dagarna som jag missat blogga om i veckan. 
I tisdags runt 6 så hämtade Hayden upp mig och vi for till Northland för att äta på Pancake Parlour som för övrigt har världens bästa mat! Var jättetrevligt och jättegott! Fick även ner en jordgubbsefterrätt.

I onsdags så skulle jag ta bussen hem för första gången sen jag kom till nya familjen för Josh hade ett prov efter skolan, men då skulle Jeremys mamma skjutsa hem hans lillebrorar (?) så dom erbjöd skjuts, hehe. 
(Plus att jag fick iPaden på kvällen men den fick ett inlägg för sig själv)

I torsdags så for jag, Jeremy och Chelsea på deep fried mars bar jakt, ska tydligen vara väldigt gott, tyvärr så hittade vi ingen som gjorde det :( 
Vi åt middag ute, på en italiensk restaurang, vääärldens godaste mat!!!!!

Igår så var sista skoldagen för mig, var lite deprimerande, Monty måste vars världens bästa skola, med bästa lärarna och personal och världens bästa elever!
Hade även min avskedsfest på kvällen. Vart en jättelyckad kväll! Har inte hunnit sjunka in att det var sista gången (tills jag kommer tillbaka) som jag såg dom... 

Idag hade Lachy final i basket, och dom vaaann, whoop whoop. 
När vi kom hem så började jag och Michelle packa, jag tror faktiskt att jag kommer få med allt hem utan att behöva betala övervikt, wiho! 

Imorgon bitti så åker vi som sagt till Michelles mamma och pappa och syskon, och kommer hem på måndag, så vi hörs mest troligt dååå :)